Cancer drabbar familjens ekonomi

I

.Varje år får c:a 600 gotlänningar en cancerdiagnos

Lågt räknat så har varje individ c:a 10-15 nära anhöriga. Det innebär att närmare 10000 personer blir drabbade av cancer på Gotland varje år. Att leva med cancer är kostsamt o ofta med långa sjukskrivningar. När jag fick mitt besked om att jag bär på en hjärntumör som så småningom kommer att växa sig tillräckligt stark för att ta mitt liv ifrån mig så bestämde jag mig ganska snabbt för att tillsammans med min familj starta en Stiftelse där vi kan samla in pengar o hjälpa cancerdrabbade familjer på Gotland. Januari 2020 var allt registrerat o klart o insamlingarna kunde starta.
 I slutet av maj kunde vi meddela 5 st familjer som ansökt om bidrag att de kommer att få hjälp av Stiftelsen att uppfylla den önskan de uttryckt om olika upplevelser som att få resa  till Kolmården, Liseberg el bara så enkelt som en välbehövlig  fotvård när Regionen inte täcker såna kostnader t.ex. Nu är sommaren som vi kommer att minnas som Coronasommaren till ända. Nu startar nästa fas i Stiftelsen RELights arbete med att hitta privatpersoner och företag som vill vara med och hjälpa till att samla in ytterligare kapital som kan hjälpa Cancerdrabbade familjer på Gotland att få den gråtrista vardagen upplyst av ett äventyr, resa, el något annat som man inte haft möjlighet att göra på grund av sjukdomen
Swisha ditt stöd med valfritt belopp till #1235004650 Företag som önskar en faktura kan såklart höra av sig så löser vi det. både privatpersoner och företag är mer än välkomna att starta månadsbetalning med valfritt belopp. Vill man ha påminnelse.sms så är det bara att kontakta oss så löser vi det ochså.