VisbyBalen/
Cancergalan 2024.

RT 80 Gotland har en fin tradition att på Trettodagsafton bjuda in till en  helkväll i välgörenhetens tecken
Över 2 miljoner kronor har "Balen" samlat in till olika välgörande ändmål   

På samma tema har Stiftelsen Relight haft Cancergalan

NU lyfter vi arrangemanget några pinnhål och går samman till ett stort och fantastiskt event Där Visbybalens tradition med dresscode  "Smoking"  finns kvar för att skapa den där härliga känslan av fest och glamour. Auktionerna med möjligheter för gästerna att bidra till välgörande ändamål är såklart en central del av kvällen
Nu flyttar in till Wisby Strand kongress & events lokaler 
Gästerna kan förvänta sig en helkväll med mycket kärlek,  3- rätters middag och underhållning från scenen
lotterier och auktioner skänkta av öns generösa företagare i olika nivåer är en självklarhet

När du som gäst lämnar kvällen så hoppas vi att du haft en fantastisk kväll tillsammans med underbara människor. Du skall unna dig lyxen att ha känslan i hjärtat att du gjort något fint och viktigt för de som Hamnat i en hemsk situation med sjukdomar och oro/ångest över hur livet skall gå vidare

Kvällens intäkter går till både RT80´s välgörenhet
(inte klart än vilket som blir årets projekt).
Stiftelsen Relight har ju med sitt mål & syfte att Hjälpa/Stötta Cancerdrabbade barnfamiljer på Gotland.

Målsättningen är att samla minst 200 betalande gäster och sätta ett nytt prydligt rekord i insamlade pengar (minst 250ksek)

Generösa företagare runt om på Gotland skänker olika föremål som auktioneras ut under kvällen. 

Priset för denna kväll ( 995kr/p) inkluderar både välkomstbubbel, en 3-rätters middag med dryck till både förrätt och varmrätt. samt kaffe/the till desserten.

Underhållning  såväl live som senare, dansgolv med DJ. och möjligheten att bidra genom att bjuda generöst på våra auktioner och köpa lotter som erbjuds.
 

Företagare ?
Du kan hjälpa oss att hjälpa


Har ni inte möjlighet att närvara under själva kvällen så tar vi såklart gärna emot rena donationer i alla storlekar. De företag som har möjligheta tt bidra med 10000kr el mer kommer att få synas på storbildssskärmarna under hela kvällen. Där kommer också auktionobjekten att synas så att gästerna kan ladda för när  favoritobjektet kommer upp.
ta med personalen på en Festlig kväll o visa att du bryr dig om de utsatta. Bokar du som företag ett helt bord med 8 personer så kommer vi att uppmärksamma er lite extra under kvällen.
Vi tar gärna emot prylar eller tjänster som vi kan omsätta till reda pengar via våra aukttioner och lotterier under Galakvällen. 

Vi behöver stöd från företagare som tycker att det är viktigt att stötta familjer som hamnat i situtationen att sjukdomen dragit in som en storm o skapat oreda både ekonomi och hur familjen mår.

 


skicka ett mail till roger@vibble.nu så kontaktar jag dig inom snart
 

loading...

anmäl idag

 Klicka på nedan länk så kommer du direkt till biljettbkningen